luni, 23 martie 2009

Măi animalule !

Un cretin vine la mall şi se ceartă cu alt cretin pe locul de parcare. Intervine BGS-ul şi cazul apare în cele din urmă în presă. Într-un final BGS-ul trebuie să dea socoteală pentru că a menţinut ordinea.
Un alt cretin ascultă muzică tare, foarte tare, şi mai tare. Deranjează cam juma' de cartier. Un nene (tanti) sună la poliţie. Vine un echipaj şi înceracă să facă ordine. Tembelul nu reacţionează la vorba bună şi echipajul acordă o amendă. Cretinul decide să dea în judecată echipajul, şi câştigă. Consecinţa: agenţii de poliţie plătesc amendă.
Un oligofren omoara un nene. Nenea moare, logic, că altă treabă nu avea la momentul ăla. Oligofrenul de serviciu intră la pârnaie. Dar se gandeste el ca ar fi util să ceară o eliberare pe caz de... boală. Culmea, deşi nu vi se pare logic, omul iese ca are buba. Fără să mai conteze diagnosticul.
Un jegos complotează el ceva şi ajunge să răpească ceva jurnalişti. Scenariul îl cunoaşteţi... Apoi ajunge curăţelul la pârnaie. Cică are cancer. Iese, şi în 3 ore nu mai ştie nimeni nimic despre el. El zicea că a ieşit din ţară ca un gentleman, pe la aeroport... Noi ştim că a stat între oi. Nu e ruşinos să stai între oi, dar... depinde între care oi.
Fraţilor, voi vedeţi vre-un numitor comun în toate astea???????
Să fie oare breasla judecătorilor de vină???????
Nu!
Vi se pare.
Aştia sunt ca lacrima de curaţi.
Nici nu sunt infractori.
DUMNEZEU POATE FACE ORICE, MAI PUŢIN UN SINGUR LUCRU: SĂ ÎŞI CALCE CUVÂNTUL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu