sâmbătă, 25 aprilie 2009

Cercetătorii britanici

Cafeaua te face mai vesel. Şi mai trist. Cafeaua are de asemeni calităţi afrodisiace. Şi provoacă impotenţă sau frigiditate. 2 pahare de vin pe zi te fac cu siguranţă mai optimist. Sau mai pesimist - depinde de perioada în care citeşti articolul. Berea este o adevărată binefacere pentru organism, în general. Berea îngraşă.
În fine, aţi înţeles voi. Cercetătorii britanici nu ştiu dacă se plictisesc, dar un lucru e clar: ştiinţa în cadrul universităţilor britanice pare o glumă proastă. Culmea, britanicii sunt unii din pricipalii "civilizatori" ai lumii.
Sincer nu cred că toate chestiile astea de presă sunt de fapt susţinute de realitate. Nu cred că cercetătorii britanici descoperă atat de multe chestii, nu cred că domniile lor dau publicităţii nişte truisme, nu cred că se poate descoperi ceea ce se învaţă încă din şcoala generală la anatomie sau biologie, nu cred că oamenii ăstia merită să fie batjocoriti de presă...
Dacă mai auziţi chestii descoperite de cercetătorii britanici, verificaţi dacă nu cumva aţi mai auzit chestia aia undeva, eventual la şcoală.

2 comentarii: