luni, 29 noiembrie 2010

NICIODATA

Sunt câteva locuri prin care nu voi mai călca niciodată în viaţa mea, indiferent de ce oferte minunate mi-ar oferi.
- Unicredit Ţiriac Bank - cea mai mare umilinţă la care m-a supus un partener de afaceri, prilejuită de actualizarea datelor. Nu am dat adresa de e-mail şi astfel mi-au blocat posibilitatea de a-mi plati la timp ratele. Adică eu am venit cu banii să ămi plătesc ratele la timp iar ei au refuzat să îmi ia banii pentru că nu am dat adresa de poştă electronică şi telefonul.
- UPC - nu mi-au trimis om la service pentru internet, deşi am solicitat asta de mai multe ori. În contractul pe care îl aveam cu ei scria clar că eu pot solicita pe cineva şi fără să îmi fie defect internetul, doar pentru măsurători, iar ei nu au trimis pe nimeni spunându-mi "că la ei arată că internetul merge" deşi eu eram în faţa calculatorului şi în imposibilitatea de a mă conecta la internet.
- Volksbank - o fetiţă de la casierie a refuzat odată să îmi schimbe 50 euro, mi-a zâmbit maliţios şi mi-a comunicat oarecum superior că "ei lucrează numai cu sume mari". Lucraţi cu sume mari atunci şi lăsaţi-mă pe mine în pace.
- Un restaurant cu specific tradiţional românesc din Costineşti - unde am trăit cea mai inimaginabilă scenă cu un ospătar, în fapt un imbecil notoriu angajat pe nu ştiu ce criterii ca să toace nervii turistului. O să vă povestesc odată întâmplarea. A fost singura dată din viaţa mea când am făcut o criză de nervi într-un restaurant.
- b1 tv (la ăsta nu o să mai uit niciodată) - numai deontologi sunt angajaţi acolo. A dat dovadă de o crasă lipsă de obraz, lipsă de profesionalism jurnalistic şi totală ignorare a legilor în vigoare din România iar CNA-ul doarme. OTV-ul e la fel, dar la OTV nu pot să spun că nu mă mai uit, căci nu m-am uitat niciodată mai mult de 25 de secunde într-o zi, adică atât cât îţi ia la 3 - 4 zapări dintr-o zi.
- magazinele care vând blugi scumpi - în mod miraculos, blugii scumpi nu mă ţin de reguă nicio vară. Am blugi cumpăraţi din IDM (vă mai amintiţi IDM-ul dragi Bucureşteni?) pe vremea când aveam 60 kg. Nu au nimic, deşi îi am de mai bine de10 ani. Mi-am luat blugi scumpi prin mai, iar în octombrie erau deja rupţi între craci. Am şi blugi mai ieftini, mă ţin încă fără nicio ruptură.
- Service-urile de brand - La Daewoo mi-a luat 1200 lei pentru ceva care la un service normal rezolvam cu 500. Cred că mai departe e no comment.
- Stadionul de fotbal - atâta timp cât violenţa este limbajul tribunelor, eu nu voi călca acolo.
- Pe www.xperteleven.com - am fost, m-am distrat, m-am amuzat, m-am enervat şi am plecat cu un gust amar general. Adminii suedezi au decizii bizare (premiile pentru câştigarea ligii sunt ridicol de mici), unii admini români au decizii şi mai ridicole, una peste alta dacă vrei să te implici, mai bine nu o face. Mă bucur că am găsit resursele să ies din joc. Recomand doar fără implicare, deşi cu implicare am avut şansa să găsesc şi oameni deosebiţi în jocul ăsta, pe lângă nulităţi de care se pare că nu ducem lipsă în România...

3 comentarii:

  1. astea-s deciziile pentru noul an? bun! vad ca esti suparat rau... bancile ne incaleca pentru ca le-am permis, asta e societatea capitalista, banul conduce la propriu. servicii proaste in Romania?? nimic nou sub soare! ar trebui sa renuntam la serviciile astea de kk. pur si simplu sa facem instigare in masa la decuplare telefon-internet, boicotare magazine cu marfa proasta, ieftina sau nu. Volksbank nu inseamna cumva banca poporului?? ahaaaa. TVR se mai prinde fara cablu? daca da, jos cablul, mai facem si-o economie. stadionul (de fapt tribunele) e locul unde se defuleaza frustrari, violenta, suferinta. poate ca sint lasati intentionati sa o faca...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, TVR se poate prinde si fara cablu, iar nu foarte departe de acum se va putea prinde si digital fara cablu, pe un STB cu 6 porturi, TVR1, TVR2, TVR3, TVR Cultural, TVR Info si TVR HD. Deocamdata se lucreaza la acest proiect, dar nu cred ca mai tarziu de 3 - 4 ani se vor distribui/scoate la vanzare si aceste STB-uri pentru receptia terestra a TVR.

    RăspundețiȘtergere
  3. In ceea ce priveste actiunea si reactiunea, eu am fost, sunt si voi fi si pe viitor genul care nu se lasa umilit de 2 ori de acelasi operator economic. M-ai jignit, nu ma mai prinzi drept clientul tau cat vei trai tu sau eu. Pacat insa ca la noi actiuni ca ale mele (iata cum ma laud singur acum....) nu au raspandire printre cumparatori, ei acceptand deseori servicii nasoale si umilinte fara sa actioneze in vre-un fel.

    RăspundețiȘtergere