vineri, 7 ianuarie 2011

2 dobitoci

În interiorul meu se bat 2 imbecili: unul care o iubeşte pe fata asta şi celălat care nu mai poate să trăiască în dezordinea, jegul şi contrele stupido-puerilo-ogrgolioase ale ei. E un fel de n-ar mai fi.Vă ţin la curent cu meciul ăsta. Până acum e 7 (ani) - 0 (ani) pentru primu'.

4 comentarii:

  1. opa opa. ce-mi citesc ochii??? eu care m-asteptam la o invitatie la nunta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dă-i repede fetei să citească "Poartă-te ca o lady, gandeşte ca un bărbat".
    Pe mine m-a schimbat, sunt o fată de aur curat după cartea asta!

    (Ia de vezi aci, deşi, jur pe roşu că nu-ţi dau link pentru că vreau să-mi promovez imbecilităţile pe care le scriu când am insomnii ci pentru că relaţia voastră mai poate avea o şansă:
    http://arcadia-solum.blogspot.com/2010/11/act-like-lady-think-like-man.html )


    :D

    Să câştige băiatul cel bun! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Acu' dupa ce citii nitel pe blogul tau pot spune ca ai facut bine ca mi-ai dat link-ul. Publicitatea este ceva fain atunci cand produsul este unul de calitate foarte buna. Ma simt mai bogat, mai frumos si mai dragastos. Cat despre materialul de plasmuire a domniei voastre, vreau dovezi. :)

    p.s.
    relatia mai are o sansa, dar aceasta este incredibil de mica. Si cu cat trece mai mult timp cu atat ele devin mai mici... :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! A sosit poşta cu răspunsul şi eu nu ştiam! Norocul meu a scăpat neîngheţat =))

    Ce pot să spun în contextul comentariului tău? Facă-ţi-se dar, după credinţa ta! Adicătelea, ia de citeşte în continuare mirobolanteriile mele şi-o să devii cel mai bogat, cel mai frumos şi cel mai drăgăstos, amin!

    =)) =))

    RăspundețiȘtergere