luni, 31 ianuarie 2011

Poze

Pentru cei care sunt interesaţi, fac aici publică mica istorie a fotografiilor folosite pe blogurile mele.
Banalităţile folosesc o fotografie a celor 2 îngeri ai lui Raffaello Raphael Sanzio din Capela Sixtină. Această poză stă şi pe desktopul meu, cam de când mi-am cumpărat calculator, iar pe telefon este imaginea de fundal.
Memoriile folosesc o poză făcută de mine în Vamă acum câţiva ani. Varianta originală o găsiţi pe forumul www.mariromani.uv.ro la concursul de fotografie.
Fanteziile beneficiază de aportul pictorului meu preferat, William Alphonse Bouguereau, cu pictura Biblis, cropuită şi ciopârţită de mine după (ne)pricepere şi inspiraţie.

4 comentarii:

  1. Banalităţile le-am citit, memoriile le citesc, dar unde-s fanteziile, bre, că mă făcuşi curioasă :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai le gasesti in blogroll-ul meu. Fantezii de zi si de noapte. Is culese pe bune, de la oamenii care au avut curajul de a-si impartasi visele si reveriile erotice. Desigur, nu am folosit si nu voi folosi niciodata numele reale ale protagonistilor, dar fanteziile sunt 100% reale (de aceea e posibil ca unele fantezii sa fie asemanatoare)!!

    P.S.
    daca mai cunosti oameni deschisi care sub protectia anonimatului doresc sa isi exhibe fanteziile, te rog da-le linck-ul. In prima postare gasesti amanunte despre cum se poate impartasi o fantezie absolut anonim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aham, m-am luminat. :D
    Da, ştiu persoana perfectă pentru articolele tale, dar în momentul ăsta trece printr-o perioadă nefastă. O să-i spun despre blog, cine ştie, poate vreodată va dori să povestească întâmplările-i năstruşnice. Că personajul transpune fanteziile în fapte. =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta ar fi finalitatea si in viziunea mea. Daca ai o fantezie care ramane in acest stadiu, inseamna fie ca nu esti suficient de matur fie ca traiesti o viata in care lasitatea si frica sunt la ordinea zilei. Fanteziile exista pentru un singur lucru: a fi indeplinite la un moment dat.

    RăspundețiȘtergere