vineri, 26 august 2011

Avioane

Acilea vezi avioanele ce zboară la ora asta în lume.

9 comentarii:

  1. Indeit! Ce trafic pe unele zone, frăţioare! :O

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. e de-a dreptul şocant!
    cel puţin pentru mine...

    RăspundețiȘtergere
  4. păi pentru că e multe
    pare o împâslitură de zici că se calcă pe bombeu
    şi totuşi lucrurile merg "nice'n easy"
    ţin minte părerea unui pilot, apropo de frica (firească) de a merge cu avionul. Pilotul zicea că în aer se simte în siguranţă, şi pe pământ are emoţii. De ce? Pentru că de zbor se ocupă numai profesionişti, în timp ce pe pământ toţi iresponsabilii au permis...:D

    RăspundețiȘtergere
  5. =))
    Corect. Initial si eu am ramas mut cand am vazut cate avioane zboara pe unele rute sau pe unele aeroporturi din lume... Asta cu siguranta imi aduce aminte de un discurs al unui ofiter din aramata, cand incerca sa ii imbarbateze pe colegii de-ai mei care urmau sa faca salturi cu parasuta militara. Spunea el ca saltul cu parasuta este statistic unul dintre cele mai sigure sporturi, cea mai sigura activitate din lume. Anual se inregistreaza insignifiant de ptuine accidente sarind cu parasuta, spre comparatie de exemplu cu mersul pe bicicleta - spunea domna sa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da da da bicicletei, dar doar pentru agrement ci nu ca si mijloc de transport. Il intrebam mai acum cativa ani pe medicul meu de familie despre venitul cu bicicleta la munca. Ar fi cam 8 kilometri - groso modo. Exclus!!! - mi-a spus spre marea mea mirare. Desigur, am cerut si o argumentare. "Doar nu vrei sa iei in plamani toate gazele de esapament de pe 8 km de drum prin Bucuresti". Recomand bicicleta - continua el - dar prin parc, la munte, la mare sau in locuri unde poti repsira aer curat, nu aici unde in efort fiind tragi aerul pana in adancul plamanilor, aer ce este desigur poluat.

    RăspundețiȘtergere
  7. am văzut o chestie din asta asemănătoare, cu traficul pe tot globul, te speriai, nu alta...

    RăspundețiȘtergere