vineri, 18 septembrie 2009

Americanii's de vină...

Sau mai corect spus americanii au vină.
Sunt multe motive pentru antiamericanismul meu, nu vreau să intru prea tare în amănunte. Începând de la controlul individului care atinge cote paroxistice şi continuând cu manipularea la scară megalitică, americanii dovedesc cât se poate de clar că sunt un popor de inculţi şi orgolioşi. Cea mai mare parte dintre "creierele" din State sunt de provenienţă străină. Americani geniali se nasc foarte puţini. Fiind atât de "slăbuţi" este natural că pot fi atât de uşor manipulaţi.
La ce fac referire? Simplu, americanii au fost "indobitociţi" decenii la rând să fie contra comunismului. Nu exista o polemică ideologică în disputa asta, exita doar un tartor asupra căruia trebuia să se "verse" şi să se perfecţioneze întreaga industrie de propagandă, asupra căruia să fie aruncate toate "bombele" industriei de armament, asupra căruia să se reverse ura la nivel naţional. Ruşii au devenit un soi de duşmani apriori ai americanilor, au devenit un soi de element de comparaţie şi de fală, un exemplu de "aşa nu". Maşina rusească era mai slabă ca maşina americană, actorul rus este mai slab ca cel american, omul de rând american trăieşte mai bine ca omul de rând rus. În mentalul colectiv al poporului american s-a întipărit foarte bine ideea că socialist, comunist, de stânga este totuna cu regresul, cu răul, cu retrogradul şi cu involuţia.
Nu demult Obama a tinut un discurs care a aprins solitarul neuron din capul fiecărui american. Alarma (pavloviană) s-a declanşat astfel încât am avut de curând parte de ieşiri teatrale în stradă ale mutanţilor informaţiilor controlate. Penibilul este evident pentru oricine, mai puţin pentru ei.
Şi când te gândeşti că aceşti oameni ţin în mână economia mondială şi pot "declanşa" crize când vor ei, pe bune că te pufneşte indignarea.
Băieţi, Obama nu e comunist. Şi dacă ar fi, tot nu este "end of the world"... Liniştiţi-vă, faceţi o orgie, piperată cu alcool în exces şi de ce nu cu ceva "iarbă". Apoi faceţi voi un show mic din toate astea, simţiţi-vă liberi şi cântaţi-ne ceva. Lăsaţi ieşitul în stradă că vă faceţi de ruşine.

Un comentariu:

  1. :)
    il trateaza pe Obama de socialist si, mai rau, de francez!!! asta se pare ca e o crima mai odioasa decit a fi comunist.
    e trist ca poporul cica cel mai liber e cel mai inlantuit prin propaganda si manipulare.

    RăspundețiȘtergere