joi, 28 ianuarie 2010

Ni la ei mă... ete ce fac zburdalnicii

Iniţial vroiam ca această postare să se numească "Tvr-ul şi mahalaua" dar am renunţat la acest titlu, considerându-l destul de alambicos şi lipsit de evidenţă... Că tvr-ul nu se aruncă în mahala e un fapt cât se poate de natural şi normal, dar să asistăm tranchlizaţi la o ofensivă împotriva unor repere pe care nu le înţelegem... e parcă prea mult, nu?
No, zilele astea se discută "în agora" de mai multe subiecte. Desigur, războiul de care pomenea la un moment dat nenea CTP implică fiecare dintre aceste subiecte (discutate în agora), adică e vorba de "ei" contra "ei".
Restul e tăcere...
În fine...
Eu vroiam să vă pomenesc de câteva dintre motivele de a-i contrazice pe unii dintre băieţi din una dintre taberele "ei"...

Aşadar, publicul votează!

Ochiul Magic. Teleenciclopedia. Ca la carte. Ediţie specială. Jocurile Olimpice. Telecinemateca. D'ale Lu' Mitică. Bazar. Trezirea la Apel. Interes General. Spectacolul Lumii. Profesioniştii. Garantat 100%. Anatomia lui Grey. Hannah Montana. Formula 1. Dr. House. Nebunii de pe Madison Avenue. Echipa Verde. Tezaur Folcloric. Viaţa Satului. Transformarea. Danutz SRL. Rom European. Champions League. Parol. Atlas. Jurnalul Cultural. Înapoi la Argument. Duhovnicul de la miezul nopţii. Art@.ro. Zodiac cu Silvia Chiţimia. Lecţia de privit. Campionatul Naţional de Rally.

Aşa dacă vreţi pot continua cu mai multe exemple din ceea ce cred eu că ar repezenta repere pentru o cultură sănătoasă a românilor. Dar lăsaţi, mai bine asistăm liniştiţi la posibila dispariţie a tuturor reperelor acestora, la fel cum am asistat mai mult sau mai puţin liniştiţi şi la dispariţia altora de după revoluţie.

Bani să fie, restul nu contează!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu