sâmbătă, 22 august 2009

A fi sau a nu fi?

Marea întrebare pe care şi-o pun unii astăzi este daca atleta Caster Semenya este într-adevăr atletă. Să zicem că pe unii arbitrii mai vigilenţi i-ar fi impresionat musculatura din dreptul organelor genitale care arăta mai degrabă ca şi cum doamna ar fi posedat un frumos penis.
Tragi-comedia este demnă de atenţia noastră. Sunt mai multe motive de râsu' - plânsu', clasate în 2 categorii:
1. Să zicem că Semenya este de fapt Semenyu. Ne gândim în acest caz: cum mama măsii a ajuns băiatul ăsta să se califice la competiţiile de fete? Chiar atât de mare să fie setea de glorie? În Africa de Sud ştiu că trăiesc oameni destul de destupaţi, cum să fie păcăliţi atâta timp? Nu a vazut-o nimeni la toaletă făcând pipi din picioare până acum?? Mă îndoiesc că avea cum să ajungă la nivelul ăsta şi să facă o farsă din asta. Cel mai simplu ar fi sa fie adus într-o cameră şi apoi să vină 2 - 3 dudui care să înceapă să se despoaie. Dacă e băieţel sigur se va vedea...
2. Fata e fată. Cred că am asista la cel mai umilitor moment din istoria jocurilor sportive. Au mai fost şi pe la noi cazuri cu doamne care sufereau de grija altora, dar să faci chestia asta la nivel mondial, chiar că mi se pare umilitor. În ProSport.ro citeam zilele astea că părinţii au cerut ca fata lor să refuze medalia de aur câştigată pe "teren". Ce umilitor ar fi sa fie fată iar nemţii (cine zicea ca sunt foarte civilizaţi???) să o bănuiască de altceva. Adică de urâtă (nu am găsit alt cuvânt) ce e să fie umilită aşa pe tot mapamondul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu