joi, 20 august 2009

Lumea bună

De ce îi zice "lumea bună" unei adunături de pedofili, homosexuali, gherţoi, drogaţi, alcoolici, curve, zdrenţe, mameluci, ciocoi, retardaţi, "copiii lu' tata", ţaţe, mojici, hoţi, ticăloşi, trădători, etc?
Mai băgaţi şi voi din ce mai ştiţi...

11 comentarii:

  1. stiu si eu?!
    poate pentru ca ii vedem la televizor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai la televizor vedem si tvr cultural, dar nu seamana cu ceea ce scrie in subiectul asta... Tot televizor e si pe Discovery. National Geografic. TNT. MGM. Cartoon Network... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. s-au mai vazut artisti homosexuali si/sau alcoolici, basca de alte nationalitati :D

    RăspundețiȘtergere
  4. la ce bun un artist "bun" daca este un drogat? Sau alcoolic? Unde mai e valoarea sa? In drog? In alcool? Ce exemplu da celor care ii au ca idol: drogheaza-te si vei ajunge un mare actor! Nu? Sau: freaca-te in anus, lumea pare mai sensibila astfel. Eu nu vreau ca copilul meu sa urmeze modele homosexuale sau drogate sau alcoolice! Nu am nimic cu aceste comunitati, dar sa stea in banca lor in casele lor... nu sa defileze pe strada sa imi agreseze copilul (pe care nu il am, dar pe car epoate ca o sa il am vreodata)...

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!

    Raspund pe aceasta cale ultimului tau comment (pe care am ales sa nu il public), din lipsa de alte solutii anonime.

    Am fost miscata de mesajul tau; ma incanta faptul ca ceea ce scriu provoaca trairi atat de puternice si frumoase. Eu nu pot insa depasi acest nivel al comunicarii din mai multe motive, cel mai important referindu-se la sotul meu gelos si supra-protectiv. Poti insa folosi oricand blogul meu ca dovada ca exista si altii care gandesc si simt ca tine ;).

    Numai bine iti doresc,
    FFD

    RăspundețiȘtergere
  6. ai sa fii surprins sa afli citi filosofi, cintareti, poeti, pictori samd au fost si sint homosexuali / curve / alcoolici, citi politicieni tradatori & ciocoi samd. ca sa nu mai vorbim de unele specii de animale care sint homo, na:p

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt FFD: Multumesc. Teoretic sotul nu are motive de gelozie, dar cum gelozia este o chestie ilogica... :) Te asigur de intreaga mea consideratiune.
    Pt Aida: Pai asta incercam sa zic si eu, ca toti drogatii aia si totate loazele se bucura de atentia noastra, chiar daca ne referim la Picasso, Dali, Banderas sau mai stiu eu cine. Ei de fapt sunt oameni care nu au de a face cu invatatura crestina si cu ideea de mantuire. Ori, daca am ajuns sa ii "divinizam" tocmai pe cei care fac invers de voia Domnului, atunci chiar ca e o problema. Necuratul lucreaza prin cai pe care nici nu ni la imaginam, e important sa ne pastram zvelti in numele Domnului. Invatatura crestina e singura care ar trebui sa fie ghid al vietilor noastre. Nu drogatii si depravatii.

    RăspundețiȘtergere
  8. iti dai seama ca, pentru ei, treaba asta e discutabila.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru ei da, dar pentru un crestin adevarat Dumnezeu nu este subiect de polemica sau de negociere.

    RăspundețiȘtergere
  10. din pacate cam toate numele mari intrate in ''istorie'' au platit scump sacrificiul de-a fi in lumina rampei,asta costa viata particulara enorm,nu stiu,banuiesc.

    sunt foarte putini ( artistii)cei care iau mese regulate in familie sau au o casnicie eterna,fiindca publicul este si va ramane un vampir de energie ,o fiara care nu uita si nu iarta,
    iar ei sunt doar niste oameni,mult mai fragili si mai vulnerabili decat noi cand pica cortina.
    a fi o persoana publica nu e usor,

    trebuie sa se dedubleze ,tripleze,sa-si formeze personalitati multiple ca sa dea tot ce-i mai bun din ei pe scena,

    personal nu ma intereseaza ce fac ei in viata privata atata timp cat pe scena imprastie bucurie,.

    mi-e doar mila de ei di ma bucur ca pe mine nu ma haituiesc paparatii.

    RăspundețiȘtergere