marți, 11 august 2009

Stai acasă, nu fii prost !

Nu mai sunt bani în ţara asta.
Vine unchiu' de la finanţe şi ne impune să mai stăm şi acasă să nu mai luăm atât de mulţi bani.
Adică? Să înţeleg că articolul din constituţie care spune că nimeni nu e mai presus de lege, este doar aşa, un banc bun? Păi dacă e lege (a se citi "contracte de muncă") de ce vii matale bre să ne pui să stăm în concediu? Nu mai bine te laşi matale (domnule politician, titlu generic) de furat? Uite, dacă de exemplu nu mai dai pe o scenă cât 50 km de autostradă oriunde în lume, dacă nu îţi mai iei perdele atât de scumpe încât mă gândesc că şi de aur dacă ar fi nu ar costa atât, dacă nu mai dai contracte pe încredinţare publică ca să îşi tragă şi partidul şi băiatul matale din banul public, dacă nu îţi mai iei Audi A6 nou, că ăla din mandatul trecut cu 25.000 km la bord "nu mai făcea faţă din punct de vedere tehnic" (şi nemţii de la Audi nu au luat poziţie oficială împotriva faptului că imaginea Audi este murdărită...), dacă nu îţi mai iei brichete de 100.000 euro (măcar dacă ţi-ai da foc), e, dacă nu ai face chestii pe care ai jurat că nu le vei face, dacă nu ai mai fura atât, poate că ar fi bani să mai dai câte un salariu pe la poliţişti ca să nu mai aducă băieţii benzină de acasă, că îi "fute" tractoristul ăla de a ajuns comandant şi care habar nu are de chestii precum "demnitate umană", "politică de personal", "respect".
Aşa că întreb şi eu ca omu', de ce pana mea să stau mă acasă, ca să ai tu de unde fura? Să poţi tu şi cu cloaca ta de profitori satanişti să furaţi să vă luaţi Q7 - uri albe şi să cheltuiţi 10.000 euro într-un club într-o seară? Să daţi un buget de 75 milioane de euro unui minister care nu ar putea chetui banii ăştia corect nici dacă ar fi ministerul de turism al SUA, bani care ar salva 15.000 locuri de muncă?
E adevărat că în Cartea Sfântă scrie: cei care au, vor avea şi mai mult, celor care nu au li se va lua şi ceea ce au. Dar asta nu se referea la bunurile materiale (aşa cum fură mulţi politicieni în ziua de azi) ci la cele spirituale... Mare grijă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu