luni, 3 august 2009

Frenologie

De ce majoritatea persoanelor care au idei cretine, stupide, ridicole şi tâmpe din administraţia locală sau în mai ştiu eu ce agenţii ale statului sunt femei, grase, cu parul creţ ("permanent")?

Ai voie pe iarbă, dar în grupuri mai mici de 5, ai voie sa faci sport, dar tot aşa... Dacă un domn are 4 copii, el mai are voie să iasă cu soţia şi copiii sa joace badminton pe iarbă? Bun, nu am voie sa intru în grup mai mare de 5, atunci fac 2.000 de grupuri de 4 şi intru de 5 ori fiecare pe iarbă. Astfel vom obţine mai multe beneficii, cum ar fi: vom fi notaţi în cartea recordurilor, vom respecta legea, ne vom aerisi plămânii în parc în aer liber (în loc să stăm să postăm comentarii răutăcioase pe blog), îi vom arăta cretinei ăleia care a avut această idee că este chiar o mare cretină.

Până la mare se face cam 3 ore jumate (3 ore e recordul meu pe ruta Bucureşti [de la intrarea pe autostrada] - Mangalia, cu un Matiz). Acum s-a introdus o taxă care te ţine la aparatele de taxare cam o oră, plus că mergi cu a 2-a de la ieşirea de pe autostradă, ca de, trebuie să stai la coada de 6 km formată de oamenii care astfel sunt susţinuţi de statul român să facă turism la mare. Oricum se mergea aiurea în Cernavodă, de la 120 km/h pe autostradă la 30km/h pe DN cât o fi ăla, este totuşi sesizabil.

Să înţeleg că ţara asta e plină de cretini? Nu există soluţii care să rezolve o problemă, mai degrabă decât să înlocuiască o problemă veche cu una nouă - eventual mai gravă?

Ieri pe ruta Pasaj Militari - Podul Grant nu funcţionau 3 semafoare. S-a mers "brici". Azi semafoarele s-au reparat. Ca urmare am făcut 30 minute acolo unde ieri am făcut 3. Pe vremea lui ceaşcă acolo nu exista nici un semafor şi se mergea bine. Un imbecil a montat semafoare pe această rută şi de atunci decât să o iei pe aici mai bine îţi tai un testicol.

Cand apar pe la televizor îţi dai seama de pe faţa lor că sunt luaţi de la Apaca şi puşi şefi peste nişte tineri care pot de 1.000 ori mai mult ca ei, dar nu se murdăresc politic pentru a ajunge ei la decizie. Politicienii de la noi au jurat că vor ajuta ţara, "aşa să le ajute Dumnezeu". La cât s-a furat... nu aş vrea să fiu în pielea lor la judecata de apoi, ca un jurământ e jurământ...

2 comentarii: