duminică, 16 august 2009

Jos pălăria !

Să zicem că există undeva un post de televiziune. Să zicem că la un moment dat constaţi de pe la ştiri că postul ăla face afaceri destul de interesante cu statul şi că una din afacerile pe care le-a făcut ar fi - să zicem - cercetate de un for judecătoresc căruia hai să îi spunem Consiliul Naţional Anticorupţie. Desigur, afacerea are toate actele, dar să iei nişte bani cu care ai face să zicem 20 spectacole iar tu să faci numai unul, este desigur imoral, dar deloc ilegal, nu?
Tot în această perioadă acest post beneficiază de aportul de imagine al regelui ţării respective, care vine prin emisiuni auto să dea sfaturi despre fotbal...
Acest post de televiziune - total inexistent, unul din imaginaţie - are să zicem datorii către guvernul statului respectiv. Dar ce zic eu stat, regat, că are rege... Vai ce neatent sunt... Aşaaaa, să zicem că regatul respectiv uită deseori să ia banii de la acel post, asta în ideea în care ţie cititorule ţi se iau de fiecare dată dările, nu eşti iertat NICIODATĂ, DAR ABSOLUT NICIODATĂ (în toată viaţa ta, nici acum nici peste 50 de ani, nici dacă ai avea cancer sau ai fi pe moarte) indiferent că vorbim de impozitul cu care te taxează ţara ta, contribuţia la şomaj, taxa de mai ştiu eu ce dacă ai şi tu o firmă, rata la bancă şi alte dări. TU nu eşti iertat niciodată, în schimb un post "imaginar" (vorba lu' Mateiaş) care te învaţă valorile noncreştine şi te instigă la violenţă şi ură, este uitat de datoriile pe care statul ar fi trebuit să le încaseze. Şi pe urmă postul ăsta vine şi ne vorbeşte de fair play şi egalitate de şanse... Hmmm.
Pentru toate astea nu pot să zic decât JOS PĂLĂRIA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu