marți, 15 martie 2011

De râs

- Am ajuns la concluzia că băsescu o are mică. Ieri nu îşi aducea aminte despre ce imagini cu Sarcozi îl întreba o domnişoară pe la o televiziune. Culmea este că probabil şi bostwanezii au văzut aceste imagini şi le-au reţinut clar ca lumina zilei. Deci, băsescu o are mică; memoria desigur.
- Cică s-a semnat contractul pentru metroul în Drumul Taberei în Bucureşti. Ar salva foarte multe acest metrou, inclusiv traficul care este infernal în acea zonă. Infernal. Termenul de predare a lucrării a fost stabilit la 3 ani şi există un contract ferm în acest sens. De râs am râs cam 10 minute neîntrerupt, căci sunt convins că există şi fraieri care chiar cred că se va circula cu metroul în 3 ani în zona aia. Din 1990 până azi (deci 20 de ani plini) nu s-a reuşit terminarea a 3 staţii pe M3, iar şantierul din zona aia a fost deja integrat în mentalul colectiv. Deci 3 staţii de finisat nu se poate, chiar dacă o parte din galerii erau gata de pe vremea lui ceaşcă, dar un traseu de 8 sau 10 kilometrii cu tot cu finisaje sunt promişi pentru 2014... Şi pasajul suprateran de la Gara Basarab a fost promis a se termina în 2009 şi suntem în 2011. Şi ăla era la suprafaţă şi era construit tot de acelaşi constructor parcă...
- La un interviu la sport, un jucător de handbal spunea că e ruşinos că au pierdut meciul cu Lituania şi că în returul din Constanţa îi va bate pe aceştia la 10 goluri diferenţă minim. Ia ghiciţi cine a câştigat meciul de la Constanţa.
- După Dumnezeu pe Pământ, a apărut în sfâtşit şi un erou. Avem un conducător de guvern erou; încă vre-o 3 - 4 eroi din ăştia şi facem Raiul pe Pâmânt, căci ce ar fi Raiul fără sfinţi, eroi, etc. Până atunci suferim, dar după cum observăm suntem pe drumul bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu