miercuri, 6 aprilie 2011

Dragoste

Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, sau oricum în top 5 pe care le-am auzit eu, am văzut-o ieri în filmul Leap Year (recomand) şi suna ceva în halul ăsta: "să nu furi, să nu minţi şi să nu înşeli. Dacă totuşi vrei să furi, să îmi furi în fiecare zi câte un sărut, dacă vrei să minţi, să îmi spui toată viaţa că sunt frumoasă, iar dacă vrei să înşeli pe cineva, atunci să înşeli moartea". Cooool!

11 comentarii:

  1. de telenovela.
    da'tot iti face placere sa audi chestia asta:p

    RăspundețiȘtergere
  2. In acest caz te provoc sa gasesti si tu o declaratie, eventual mai frumoasa ca asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. pot să accept şi eu provocarea pentru Aida B?
    am o amintire pozitivă legată de filmul Leap Year, deşi cam vagă recunosc :D, dar dacă vine vorba de declaraţii de iubire strict din filme, pentru mine asta e clar surclasată de declaraţia din Love Story, citez din memorie: "Love means never to say you're sorry", iar apoi mai era una în filmul ăla cu Jack Nicholson şi Helen Hunt, stai să caut cum îi zice, am găsit: As Good As It Gets, în care el îi spune ei ceva de genul că ea e singura care scoate ce-i mai bun din el la suprafaţă sau că-l face să-şi dorească să fie mai bun...

    şi ar mai fi declaraţii de iubire mişto în Podurile din Madison County (unul din filmele mele preferate), Love Actually, Love Affair... mă opresc până nu dau în siropoşenie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. da' uite m-ai făcut curioasă, care-s celelalte 4 din topul tău 5?

    RăspundețiȘtergere
  5. Desigur, provocarea este lansata oricui doreste, este by default. Orice public eu aici este considerata din start ca o provocare de dialog pentru oricine.
    Faine declaratiile. As Good As It Gets e unul din filmele mele preferate. Mie al mai tare mi-a placut scena in care Helen se pregateste de cina cu o superba rochie rosie simpla dealtfel, dar care ii statea tare bine, iar asta ii arunca o mitocanie. Ea da sa plece si el incearca sa o opreasca, moment in care ea ii cere sa spuna ceva frumos, mi se pare ca spune exact ceea ce ai scris tu puiule...
    Siroposenia nu e ceva negativ. Cel putin nu este in blogul meu si in acceptiunea mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu exista niste tipare. Prin "top 5" incercam sa subliniez cat de tare mi-a placut ceea ce vazusem si am incercat sa arat si celor care citesc blogul (2 - 3 persoane probabil) ceva ce mie mi se parea fain. De regula le spun doamnelor sau domnisoarelor pe care le plac ceea ce gandesc in momentele alea, le spun din suflet ceea ce imi vine, ceea ce gasesc feeric la ele in exact secundele alea. Chestii de genul "te-a durut rau cand ai cazut din rai" sau altele de genul au si ele frumusetea lor. Apreciez cand vad ceva frumos declarat de altii. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Off topic. Filmul Leap Year l-am vazut pe www.cinemaxx.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. hei, doar ti-am zis ca siroposeniile fac bine:p daca ma provoci, uite: imi plac declaratiile din cintecele lui Jacques Brel, vezi La chanson des vieux amants, de exemplu. mai e si cintecul ala disperat rau Ne me quitte pas. cred ca le-am pus pe blog mai demult, cu siguranta le gasesti pe iutiub. si da, sint in franceza:D in La chanson spune el frumos ca tot o iubeste pe ea, acum ca-s batrini fara sa fi fost vreodata adulti, o iubeste in ciuda ratacirilor... si never say you're sorry e frumos. si da, nu exista tipare, exista momente:) daca e sa ma intrebi pe mine, imi plac mai mult declaratiile de dor decit alea de dragoste...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ei da, francezii is recunoscuti la nivel mondial ca-s foarte romanticisi maestrii ai iubirii.
    Interesant punct de vedere, declaratiile de dor in locul declaratiilor de iubire...

    RăspundețiȘtergere
  10. da-da, exact, aia e scena, chiar la aia m-am gândit, dar nu mai reţineam exact cuvintele lui, oricum mi-a plăcut ideea.
    mi-a plăcut aia cu căzutul din rai ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Tot din ciclul filemlor de dragoste pe care le-am tot urmarit, azi adaug la recomandarile mele siropoase si filmul She's Out Of My League. :)

    RăspundețiȘtergere