sâmbătă, 2 aprilie 2011

Emil

Mă uit la emisiunea Eugeniei Vodă și mă întreb foarte serios dacă Emil este sau nu atacat de bătrânețe... Lui i se pare - la fel ca lui Ceaușescu - că a salvat România nu că a îngropat-o economic, social și politic. După ce 10 ani a spus că serviciile l-au învins, acum cică nu l-ar fi învins nimeni, că am înțeles noi greșit. Și apoi ăsta vine și ne dă nouă lecții de anticomunism, adoptând cultul personalității pe care l-a adoptat Ceașcă. Probabil că și Băsescu crede că salvează Romania. Încă 2 ca ăștia și închidem, punem lacăt pe tot.
P.S.
Știe cineva unde se găsește Valium?
P.S. 2
I-auzi, regimul comunist a fost criminal iar el a intrat în partid în 1967 (sau cât o fi), dar el nu a scris note informative, altfel nu are nicio problema morală...

8 comentarii:

  1. Bun, acum, sti adresa lui Emil sa il trimitem la o farmacie...

    RăspundețiȘtergere
  2. am văzut şi eu emisiunea, m-a enervat la început, m-a frustrat după şi a reuşit să mă şi calmeze când s-a rezumat la viaţa personală... sinceră să fiu, n-am înţeles intenţia Eugeniei Vodă de a scoate ceva la lumină, are uneori porniri din astea justiţiare care oricum n-o să dea nici un rezultat, e clar că de la unii oameni nu poţi scoate nimic.
    cred c-ar fi fost o emisiune mult mai faină dacă nici nu pomenea nimic de mandatul lui ca preşedinte, ci doar de geologie, am fi avut mai multe de învăţat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai nu e corect. NU poti sa faci abstractie ca un om a fost presedintele unei tari. Poti trece cu vedere pasiunile lui, orientarile sexuale sau mai stiu eu ce, dar totusi este un om care a detinut cea mai inalta demnitate in statul roman. NU ESTE VINA EUGENIEI VODA ca omul e de rahat, ea chiar nu are nicio vina. Eu cred ca tara a vazut ce fel de om poate da poporul roman pentru presedinte. Din pacate poporul a dat numai oameni de genul asta, desi prin comparatie Iliescu si Ceausescu sunt sfinti, si sa ma ierte Dumnezeu, astia nu au fost chiar 2 ingerasi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Judecand la rece este clar ca si Iliescu a facut niste greseli enorme. Dar sti care a fost raspunsul sau la intrebarea "regretati ceva din trecut"? Raspunsul a fost DA, REGRET CA NU AM AVUT INTELEPCIUNEA DE A AVEA O RELATIE MAI BUNA CU REGELE. Iliescu a facut foarte multe greseli in opinia unora, doar multe in opinia mea, dar daca ii punem unul langa altul pe el cu Emil Constantinescu si cu Basescu, cred ca istoria va dovedi ca este de departe un politician cu 7 clase peste astia 2 la un loc. Iliescu nu se face de cacat acum daca e invitat undeva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca par extremist de stanga. Nu sunt, sunt doar un om de stanga si atat.

    RăspundețiȘtergere
  6. iar eu sunt doar de dreapta şi atât ;) deşi cred că poporul ăsta numai de un rege ar putea fi strunit...

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare rau ca sunt nevoit sa iti dau dreptate, dar si stangistul din mine intr-un acces de sinceritate crede asta din toti rarunchii. Numai un rege, fie ca e Mihai sau oricare altul, dar da, asta cred ca este solutia petru noi. La un moment dat credeam ca legionarii is, numai ca ceea ce sunt legionarii din ziua de azi lasa foarte mult de dorit, una scrie in carti si alta fac ei.

    RăspundețiȘtergere